Lilla Syster is een premiummerk van Vacht & Zo. Vacht & Zo is in 2014 gestart met de verkoop van een ruim assortiment schapenvachten. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met diverse huiden van koe, konijn en rendier en accessoires zoals kleinmeubelen, kleden en kussens.

 

Over Lilla Syster

lilla syster

In 2017 hebben we besloten om ons productaanbod in een voor dealers aantrekkelijk concept te gieten: Lilla Syster, het ‘kleine zusje’ van Vacht & Zo was geboren! Het label Lilla Syster is speciaal opgezet voor de winkelier die op een eenvoudige wijze trendy vachten, huiden en kussens, plaids en andere woonaccessoires van de beste kwaliteit wil presenteren en verkopen met een aantrekkelijke marge.

Een uniek concept

Een uniek concept

Onder het label Lilla Syster bieden we een aantal verschillende kant en klaar pakketten die zijn samengesteld uit een mooie variatie aan kwaliteitsproducten. Zo bieden we voor elk type winkel een passend product assortiment. Bij het gekozen pakket wordt een handig, robuust en eigentijds vormgegeven display in bruikleen meegeleverd, waarin de artikelen op een aantrekkelijke manier gepresenteerd kunnen worden. De stoere displays zijn gemaakt van duurzame materialen zoals ijzer en hout, een aanwinst voor elke winkel.

Over Onze collecties

Onze Collecties

Onze collecties bestaan uit prachtige langharige IJslandse vachten, karpetten, kussens en een divers pakket Tibetaanse vachten met de kenmerkende zijdezachte krulletjes in vele trendy kleuren. In aanvulling op de vachten hebben we  een mooie collectie Braziliaanze koeienhuiden en stoere rendierhuiden, maar ook diverse verrassende zitmeubelen als beanbags, ottomans, fauteuils en salontafels. Helemaal van deze tijd zijn onze nieuwe grof gebreide plaids, kussens en poefs van 100% organische wol, een onmisbare accessoire in elk trendy interieur!

 

Bekijk onze Display Pakketten voor Dealers

display pakketten
voor dealers

 

van S tot en met XXL

van S tot en met XXL!

Er is keuze uit 5 verschillende pakketten oplopend van een enkele display bak gevuld met IJslandse vachten tot een complete displaystelling gevuld met een gevarieerd assortiment van huiden, vachten en accessoires. Wilt u als dealer meer informatie over de pakketten en mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Pakket S

Een solide display bak gevuld met prachtige IJslandse vachten in verschillende natuurlijke tinten.

Lilla Syster display pakket M

Een display bak + 1x een luxe planken frame met IJslandse vachten (zowel natuurtinten als gekleurd), kussens en gekleurde Tibetaanse vachten en kussens.

Pakket M

Lilla Syster display pakket L

Pakket L

Een display bak + 1x een luxe planken frame + 1x rek frame met IJslandse vachten (zowel natuurtinten als gekleurd), kussens en gekleurde Tibetaanse vachten en kussens. Aangevuld met een assortiment koeienhuiden.

Plaid wool wit

Lilla Syster display pakket XL

Pakket XL

Een display bak + 1x een luxe planken frame + 2x rek frame met IJslandse vachten (zowel natuurtinten als gekleurd), kussens en gekleurde Tibetaanse vachten en kussens. In de rekken een assortiment koeienhuiden en de woolen plaids in wit en grijs.

Lilla Syster display pakket XXL

Het meest complete pakket. Een display bak + 2x een luxe planken frame + 2x rek frame met IJslandse vachten (zowel natuurtinten als gekleurd), kussens, inlays en gekleurde Tibetaanse vachten en kussens. Woolen kussens en woolen plaids, een assortiment koeienhuiden, beanbags en poefs.

Pakket XXL

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Winkelmand